Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

Καταγραφή των προϊόντων ζύμωσης του μελιού και προσδιορισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους

Πριν λίγο έλαβα το ακόλουθο μήνυμα από τον κ. Δερβίση Ανδρέα. Ας τον βοηθήσουμε όλοι γιατί πραγματικά είναι μια αξιόλογη έρευνα και πρωτότυπη Παρακαλώ διαβάστε το μήνυμα με προσοχή και επικοινωνήστε μαζί του για τυχόν πληροφορίες...

Ονομάζομαι Δερβίσης Ανδρέας , είμαι Γεωπόνος με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διασφάλιση Ποιότητας και έχω ξεκινήσει την Διδακτορική μου έρευνα στο τμήμα της Μελισσοκομίας του ΑΠΘ με επιβλέποντα καθηγητή τον κ. Θρασυβούλου Ανδρέα.

Το θέμα της έρευνας μου είναι: « Καταγραφή των προϊόντων ζύμωσης του μελιού και προσδιορισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους».

Είναι η πρώτη επιστημονική έρευνα που γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο και η προσφορά σας θα είναι ανεκτίμητη καθώς μέσα από αυτή την καταγραφή θα μπορέσουν να αναδειχθούν τα προϊόντα σας και η περιοχή σας που τα παράγει.

Θα ήθελα να παρακαλέσω όσοι μελισσοκόμοι ασχολούνται με προϊόντα ζύμωσης μελιού (κρασί από μέλι ,υδρόμελο, οινόμελο, τσίπουρο από μέλι, μουντοβίνα, ρακόμελο κ.α. ) να επικοινωνήσουν μαζί μου ώστε να βοηθήσουν στην καταγραφή και ανάδειξη αυτών των προϊόντων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δερβίσης Ανδρέας

Εmail : geopand@otenet.gr
andreas1@agro.auth.gr

1 σχόλιο:

  1. Συνάδελφε δες εδώ και γράψε μου αν σε ενδιαφέρει να συμμετάσχεις.

    http://melissocosmos.blogspot.com/2010/07/2-oxi.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή